Oeufs Benedictine
Oeufs Benedictine. Faites griller les tranches de pain de mie, puis dans un plat allant au four déposez le pain de mie, une tranche de janbon sur chaque pain, un oeuf poché et nappez de sauce. Normalement, les jaunes devraient être coulants et les blancs cuits, mais tremblotants. Égoutter les oeufs sur une assiette tapissée de papier absorbant.
Faites griller les tranches de pain de mie, puis dans un plat allant au four déposez le pain de mie, une tranche de janbon sur chaque pain, un oeuf poché et nappez de sauce. While eggs are poaching, brown the bacon in a medium skillet over medium-high heat and toast the English muffins on a baking sheet under the broiler. Melt the butter in a saucepan and skim any white solids from the surface.
How does this food fit into your daily goals?
J erome Palayer, the French head chef at 'El Chiringuito' on Playa es Cavallet, has invited us to breakfast in his kitchen.
He wants to show us a typical French dish that is relatively easy to. Note de l'auteur : « ». Track macros, calories, and more with MyFitnessPal.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Romeo Watkins
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