Petit Sale
Petit Sale. The salt pork is rubbed with sea salt and seasoned with pepper and thyme before being boiled until. Si toute chair est bonne pour faire du petit salé, on prend d'ordinaire de la poitrine.
Mique ou Farçun au petit salé. Ajouter à mes carnets. la recette Choisir un carnet J'ajoute la recette à mes carnets. Petit Salé is often used as an abbreviation for the recipe Petit Salé aux Lentilles, a dish containing pork, vegetables and lentils.
Pour le préparer, on met du sel au fond d'un récipient en terre cuite, puis on ajoute les.
Closed on Wednesdays and Tuesdays evening.
Spécialités : boudin blanc, jambon blanc, rillettes, pâtés à l'ancienne, petit salé, jambonneau. Après le petit salé ou la saucisse aux lentilles, essayez les papillotes de saumon. Petit salé is the name the French give to cured pork belly that is boiled rather than fried, and that is lightly salted (hence 'petit salé', or 'a little salted').
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Romeo Watkins
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Petit Sale"
Enregistrer un commentaire