Pain Naan
Pain Naan. Ces pains traditionnels indiens que l'on appelle des "naans" sont très faciles à préparer. Mélanger à la fourchette, puis avec les mains.
Begin to knead the dough adding more warm milk as needed. Ces pains traditionnels indiens que l'on appelle des "naans" sont très faciles à préparer. Creuser un puits au centre des ingrédients secs et y verser le mélange de lait.
Voici ma recette des pains indiens Nans à la poêle, une recette indienne facile et rapide, sans four pour la cuisson des pains.
When you bite into any of our delicious naan, you are enjoying centuries worth of quality and South Asian history.
We stay true to an ancient recipe by using fresh buttermilk, ghee (clarified butter) and hand stretching each naan into its unique teardrop shape. Watch Video (Punjabi) Watch Video (Hindi) * Patented Tandoor Tunnel Oven. Mix in enough flour to make a soft dough.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Romeo Watkins
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Pain Naan"
Enregistrer un commentaire