Faire Mayonnaise
Faire Mayonnaise. Directives complètes sur www.lapetitebette.com ICI: https://lapetitebette.com/recipe/mayonnaise-. Once the mayonnaise has started to thicken, pour the oil in a slow and steady stream.
Dans un bol moyen, mélanger le jus de citron, le jaune d'oeuf, la moutarde et le sel. Gently cooking the eggs this way makes them safe to eat. La mayonnaise accompagne parfaitement les fruits de mer, les viandes, les frites, les tartares ou les crudités.
As the mayonnaise starts to emulsify, you can move the stick blender up and down to combine the ingredients.
Taste and adjust seasonings if necessary.
Recette simple mais efficace pour réaliser une mayo maison parfaite. Gently cooking the eggs this way makes them safe to eat. Le résultat est ultra onctueux !
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Romeo Watkins
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Faire Mayonnaise"
Enregistrer un commentaire